Test: Microsoft Arc Touch

Denne er definitivt blant de mer spesielle musene vi har testet.

Foto: Brynjulf Blix
Foto: Brynjulf Blix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mus og andre pekeredskaper finnes i et uhorvelig antall varianter. De er runde og kantete, høye og lave, tunge og lette - og kommer i mange farger og materialer.

Noen mus er laget for spesielle bruksområder, og Arc Touch er en av disse. Den er ikke laget for å ha en fast plass ved siden av tastaturet på kontorpulten. Målgruppen er de som stadig er på farten, enten det er mellom møterom og konferanser eller mellom større avstander.

Bøy med knekk

Når Arc Touch musen ikke er i bruk er den flat, med et litt tykkere forparti.

Når du skal bruke den tar du rett og slett og bøyer den. Da får den en rund fasong som passer til hånden og slår seg på automatisk.

Forpartiet er av blank, glatt plast, med en blank plate der skrollehjulet vanligvis befinner seg. Det fiffige er at når du beveger fingeren fram og tilbake over platen, hører du lyd og kjenner bevegelse i fingertuppen. Det både høres og kjennes ut som om du dreide på et hjul.

Denne platen fungerer også som knapper, med tre soner. Den øverste og nederste blar en side opp og ned, den i midten avhenger av programvareinnstillinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer