Ikea Symfonisk Bordlampehøyttaler

TEST: Mye å like

Hvis du skal ha en lampe med integrert høyttaler, har Ikea det beste alternativet.

IKEA SYMFONISK: Designen er blitt bedre, men Ikeas bordlampehøyttaler oppleves fortsatt som overveldende stor. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
IKEA SYMFONISK: Designen er blitt bedre, men Ikeas bordlampehøyttaler oppleves fortsatt som overveldende stor. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikea er mest kjent for sin møbelvirksomhet, men har de seneste årene virkelig fått opp satsingen på smarthus og teknologi, og har blant annet et spennende samarbeid med den amerikanske høyttalerprodusenten Sonos.

Samarbeidet, døpt Symfonisk, ble offentliggjort i 2019 og de to første produktene var en bokhyllehøyttaler, som også kan fungere som en hylle eller et nattbord, og en lampehøyttaler.

Tidligere i år ble Symfonisk-serien utvidet med en bilderammehøyttaler, og i høst er Ikea og Sonos aktuelle med en ny bordlampehøyttaler.

Ny bordlampehøyttaler

Blant nyhetene for nykommeren er:

  • et mindre fotavtrykk slik at den blir enklere å få plass til på spesielt mindre bord eller smale hyller
  • E27-pære for flere alternativer – maksimalt 15 watt
  • utskiftbare lampeskjermer i plast og glass

Nye Ikea Symfonisk bordlampehøyttaler kommer i fargene svart og hvit, og prisen starter på 1299 kroner. Det er uten lampeskjerm, som kan kjøpes separat. Lampeskjermene kommer i matchende farger, og her er prisen 200 kroner for lampeskjermen i stoff og 400 kroner for den i glass, som gir en totalpris på henholdsvis 1499 og 1699 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.