Denon Home Sound Bar 550

TEST: Mye lyd i lite format

Feier gulvet med Sonos Beam, men Denon treffer ikke helt blink med sin første Atmos-høyttaler.

DENON HOME: Sound Bar 550 er Denons første lydplanke med Dolby Atmos. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
DENON HOME: Sound Bar 550 er Denons første lydplanke med Dolby Atmos. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En lydplanke kan være et flott alternativ til et fullverdig høyttaleroppsett hvis du ikke har budsjett eller plass til store høyttalere i stua.

Flere har nok også erfart at det er lettere å få aksept til å plassere en lydplanke på TV-benken i stedet for å fylle gulvet med store tårnhøyttalere, noe som gjør lydplanken aktuell for mange.

Markedet for lydplanker er massivt, og du finner produkter i alle prisklasser. Fra modeller til under tusenlappen til for eksempel Sennheiser Ambeo som koster snaut 30 000 kroner.

Denon Home

Denon er en velrenommert aktør i høyttalersegmentet og en sterk konkurrent til flerromskongen Sonos, og nå har de lansert sitt første produkt som støtter 3D-lydteknologien Dolby Atmos.

Sound Bar 550 er navnet på den nette lydplanken, som er et nytt tilskudd i Denon Home-serien, som også er kompatibel med Heos by Denon. Ting tyder dog på at Heos-navnet er i ferd med å fases ut, selv om appen fortsatt heter Heos ...

Med en prislapp på 6898 kroner plasserer Denon Home Sound Bar 550 seg mellom konkurrenten Sonos’ nyeste lydplanker, Beam og Arc, som koster henholdsvis 4490 og 8990 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer