TEST: NMP-1000 mediespiller og NAS-disk

For en gangs skyld er innsiden omtrent like lekker som utsiden. Denne mediespilleren har nesten alt.

PENT STYKKE ARBEID: Men Qnap NMP-1000 ser enda bedre ut i virkeligheten enn på bilder.
PENT STYKKE ARBEID: Men Qnap NMP-1000 ser enda bedre ut i virkeligheten enn på bilder. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er et drøyt halvår siden vi begeistret testet Qnaps nettverksdisk, TS-119. Når samme selskap nå lanserer mediespilleren NMP-1000 er det ikke så dumt å tenke på den som en blanding av TS-119 og en annen av våre mediespillerfavoritter - WD TV.

Her får du nemlig i bøtter og spann.

Full pakke

I tillegg til å kunne spille av de fleste mer eller mindre kjente video-, bilde- og musikkformater, er NMP-1000 også en nesten fullvedig nettverks-harddisk, eller NAS om du vil. Den har både HDMI (v1.3), komponent og digital lydutgang for tilkobling til TVen eller surroundreceiveren, og den har Ethernet (gigabit) for tilkobling til nettet. Sleng på USB og eSATA-kontakter som enten kan brukes til eksterne harddisker eller til å plugge NMP-1000 rett i en PC, så snakker vi en fin-fin totalpakke.

Hvis du virkelig vil ta i kan du kjøpe en USB-plugg med Wlan for trådløs nettverksforbindelse.

Utseendet på Qnaps nettverks-mediespiller skjemmer ingen. Der andre slike enheter gjerne er så ubehagelige å se på at de må gjemmes bort bakerst i skjenker eller under TV-benker, kan denne fint plasseres ved siden av flatskjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer