Test om du har Conficker

Om noen sekunder vet du om maskinen din er infisert.

Ser det slik ut hos deg, er du trygg (ta testen lenger ned i artikkelen)
Ser det slik ut hos deg, er du trygg (ta testen lenger ned i artikkelen) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forleden dag skrev vi om Conficker, en svært aggresiv orm som etter sigende har infisert millioner av Windows-maskiner verden over.

Ormen er omtalt som en av de mest aggressive noensinne, og mange spådde at 1. april ville være d-dagen der skaperne trykket på "den røde knappen".

Det viste seg imidlertid ikke å skje, men ormen mottok uansett et nytt sett med instruksjoner 1. april, og derfor er fortsatt millioner av PC-er tikkende bomber.

Les mer:

Beskytt deg mot Conficker

Nå er det enklere enn noen gang å sjekke om maskinen du sitter på er infisert av Conficker-ormen. Alt du trenger å gjøre, er å peke nettleseren din til denne siden (åpnes i nytt vindu).

De seks øverste seks bildene leses slik:Alle bilder vises - Conficker finnes ikke på din maskin (med mindre du bruker en proxyserver; da er testen ugyldig)Ingen av de tre øverste bildene vises (men de tre under vises) - Maskinen din er sannsynligvis infisert med Conficker.C - gå hit og se hvordan du fjerner det.Bildene øverst til venstre og øverst til høyre vises ikke (men de tre under vises) - Maskinen din er sannsynligvis infisert med Conficker.A eller .B. Gå hit og se hvordan du fjerner det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer