Surface Go 2

Test: På stedet hvil

Microsoft feiler nok en gang på det viktigste.

SURFACE GO 2: Microsoft har krympet rammen rundt skjermen betraktelig, og Surface Go 2 ser mer moderne ut enn den første modellen. Foto: Øystein B. Fossum
SURFACE GO 2: Microsoft har krympet rammen rundt skjermen betraktelig, og Surface Go 2 ser mer moderne ut enn den første modellen. Foto: Øystein B. Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Surface Go 2 er andre generasjon av Microsofts minste nettbrett som først ble introdusert høsten 2018.

Det 10 tommer store, eller lille, brettet ser ut som en miniutgave av Surface Pro og kan være midt i blinken for dem som ønsker en enda mer portabel maskin med fullversjonen av Windows 10 om bord.

Ytelsen var et ankepunktene ved Surface Go, og også med nykommeren må du være obs på at det er forskjeller mellom utgavene.

5390 kroner er prisen for den rimeligste utgaven av Surface Go 2, og den bør du styre unna. Den har kun 4 GB minne og ikke mer enn 64 GB lagringsplass.

Steget opp blir 8 GB minne og 128 GB lagringsplass, og den starter på 7190 kroner. Det er uten Surface-tastatur og -penn, og vi kan egentlig ikke tenke oss at noen vil ha en Surface uten tastaturet, så legg til i hvert fall en en drøy tusenlapp på prisen.

Det gjør at Surface Go 2 koster minst 8200 kroner – en prislapp Microsoft ikke helt klarer å forsvare.

Vår testmodell med 4G starter på 9590 kroner.

Surface Go 2

Først kan vi ta en titt på designet. Her har det egentlig ikke skjedd veldig mye, men en viktig endring er at Microsoft har barbert skjermramma noen millimeter, slik at skjermen nå måler 10,5 i stedet for 10 tommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer