TEST: Panasonic RP-HC800

God støydemping, men er lyden bra nok til at vi blir fristet?

KVITT DEG MED FLYSTØYEN: På vår flytur tidligere i år viste lyd-appen et jevnt støynivå på hele 85 dB, og selv om man selvsagt ikke skal stole blindt på appens målinger, var det en befrielse å ta på seg hodetelefonene. Foto: PER ERVLAND/SKJERMDUMP MOBIL
KVITT DEG MED FLYSTØYEN: På vår flytur tidligere i år viste lyd-appen et jevnt støynivå på hele 85 dB, og selv om man selvsagt ikke skal stole blindt på appens målinger, var det en befrielse å ta på seg hodetelefonene. Foto: PER ERVLAND/SKJERMDUMP MOBIL Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du først vent deg til å bruke støydempende hodetelefoner, er det svært vanskelig å klare seg uten - og grunnen er enkel: Med en gang du slår dem på forsvinner nemlig bakgrunnsstøyen fra omgivelsene. Det gjør at du kan nyte musikken i fred og ro, uten å måtte sette volumet på maksimalt nivå for å overdøve bråket.

Det er sånn som betyr mye for deg som reiser mye med fly eller tog, enten det nå er jobb eller privat.

Stadig større utvalg

Bose QC15 har lenge vært vår favoritt som de beste støydempende hodetelefonene, men AKG K495 NC er jaggu ikke langt unna - og er i tillegg mye bedre på musikk.

Dette er imidlertid hodetelefoner til rundt 3.000 kroner, en pris mange synes er alt for stiv.

Faller du i sistnevnte kategori er derfor lillebror AKG K490C, og ikke minst Nokia Purity Pro verdt en titt. Sistnevnte er i tillegg trådløse, hvis det er noe du drømmer om.

Dagens testprodukt fra Panasonic har enda ikke kommet til Norge, men basert på prisen i utlandet vil vi tippe den havner rundt 1.500 kroner, og spørsmålet er selvsagt om den er verdt å bestille allerede nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer