TEST: Panasonic SW20

Videokameraer med minnekort kommer i mange fasonger, SW20 er en vanntett nykommer fra Panasonic.

Publisert
Sist oppdatert

I april 2007 testet vi SDR-S10 fra Panasonic, du finner testen her. Nå har det kommet nye modeller, de første på testbenken er den vanntette utgaven. Litt senere kommer det en rimeligere modell som har fått navnet S7.

Sammenlignet med forgjengeren er det ikke mye av de vesentlige egenskapene som er endret, bortsett fra at Sw20 skal tåle støt, vann og støv/sand - tilpasset fysisk aktive personer som vil forevige sine og andres eskapader.

Alle kameraene i serien er svært kompakte, passer i de fleste lommer og veier heller ikke stort. Det bruker minnekort, støtter SDHC som nå er tilgjengelig i opptil 32 GB og tar opp i MPEG2 i 16:9 format.

SW20 er litt større og tyngre enn forgjengeren på grunn av den ekstra beskyttelsen, alle lokk har pakninger og mer solide låser enn det vi vanligvis finner på små elektroniske apparater. Likevel er det ikke store dimensjoner vi snakker om (tallene for S10 i parentes:

33,8 (31)x63,4(63)x115,4(114) mm og vekt 224 (182) gram.

Konstruksjonen ellers er helt lik, med betjeningsknapper etc plassert på samme steder. Lokk over linsen er fremdeles mangelvare, og med kameraets fasong og format er det svært lett å komme borti linsen med lillefingeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer