TEST: Philips M1X-DJ-anlegg

En billigere alt-i-ett-løsning for den yngre hobby-DJ-en. Men den har sine ulemper.

PARTY PÅ BOKS: Philips-anlegget skal være et alternativ til de atskillig dyrere DJ-produktene fra Pioneer.  Foto: THOMAS STRZELECKI
PARTY PÅ BOKS: Philips-anlegget skal være et alternativ til de atskillig dyrere DJ-produktene fra Pioneer. Foto: THOMAS STRZELECKI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når det kommer til DJ-utstyr finnes det flere leire. De krangler gjerne seg i mellom om hva som er best, mest «ekte» – og hva som er juks.

Det finnes de som fortsatt sverger til Technics legendariske DJ-platespillere, da det ifølge dem gir bedre lyd, er det mest krevende formatet å mikse plater på, og dermed mest «ekte.»

Som en slags motpol har du dagens laptop-DJ-er som bruker software som Traktor og Serato. Det er programvare som gjør litt for mye av jobben, hevder skeptikerne.

TEST: Hvilken musikkstreaming-tjeneste bør du gå for?

Pioneer-monopolet

Et sted midt i mellom har du dagens mer tradisjonelle DJ, som bruker CD-spillere og miksere fra Pioneer, som nærmest har monopol på dette markedet.

Her går det i SD-kort og CD-er, og utstyret er bunnsold med lang levetid. Men Pioneer koster.

Den billigste løsningen for en vordende DJ som vil ha en Pioneer-pakke, ender opp et sted rundt 13.000 kroner for en mikser og to CDJs. I tillegg kommer en eller to høyttalere og headsett. Dette blir for dyrt for ungdommen som vil leke litt DJ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer