TEST: Philips Streamium SL400i

Philips har også en Streamium i et format som passer i TV-benken, vi har testet SL400i

Publisert
Sist oppdatert

Streamium er en stadig produktserie fra Philips, under kontinuerlig utvikling. Den inneholder flere typer apparater, men felles for alle er at de kobles opp mot PC og Internett for å hente innhold. De serverer så både lyd, video og stillbilder på TV-apparatet og eventuelt andre enheter som er koblet til dette.

Vi har allerede testet en modell i serien, SL300i, som du kan lese om i denne artikkelen. Omtaler av andre modeller finner du her, her og her.

Plassering

Den største forskjellen mellom modellene 300 og 400 ligger i kabinettet, mens funksjonene er svært like.

SL300i er laget for å stå på høykant, mens SL400i har samme format som vanlig HiFi/video-utstyr. Den er dermed lettere å plassere diskret i stereobenken, og må ikke stå oppå benken og konkurrere med langt viktigere gjenstander. Dette kan være blomstervaser, bilder, artige lamper osv. som det kvinnelige elementet i husholdningen ofte plasserer på slike steder. Alternativt er denne plassen hauger med blader, CD/DVD, plagg, skotøy, tomflasker eller pizzaesker, som mange maskuline elementer liker å sette fra seg rett under der armen slutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer