TEST: Pinell Go+

Fjorårets julegave har blitt oppdatert. Resultatet er et enda bedre kjøp.

PINELL GO+ Den nye modellen til venstre, har fått langt flere funksjoner enn forgjengeren til høyre.  Foto: ØYVIND PAULSEN
PINELL GO+ Den nye modellen til venstre, har fått langt flere funksjoner enn forgjengeren til høyre. Foto: ØYVIND PAULSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OPPDATERT 24. mai 2016: Brannfarlig batteri gjorde at Go+ ble tilbakekalt høsten 2015. Feilen skal nå være rettet, ifølge produsenten.

Da den første Pinell Go kom i mai 2013 ga vi den en soleklar sekser: Den kombinerte DAB og FM-radioen var enkel å bruke og hadde en lydkvalitet som ikke sto tilbake for konkurrentene. Kronen på verket var imidlertid den klasseledende batteritiden på opp mot 24 timer i bruk.

Det gjør rett og slett at den lille bærbare radioen kan tas med og brukes nær sagt overalt.

Og vi var ikke alene om å like den. Pinell Go ble nemlig kåret til årets julegave 2013, og solgte i bøtter og spann. Spørsmålet er selvsagt om den nye versjonen med navnet Go+ gjør en like god jobb.

Når kommer den?

Radioen får sin offisielle lansering på IFA-messen som starter denne uken, men vi har allerede hatt tilgang på en prøveproduksjonsmodell i tre uker, og den har vært i daglig bruk i hele perioden.

Selv om volumbryteren på toppen har blitt sort, er det ikke gjort noen store endringer på designet, og med tanke på at Pinell nettopp vant designprisen Red Dot Design Award for Go, er nok det like greit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer