TEST: Pinnacle Instant PhotoAlbum

Vil du gjerne legge fotoalbumene dine på CD eller DVD slik at du kan vise dem på TV fra DVD-spilleren? Vi har testet Pinnacles Instant PhotoAlbum

Publisert
Sist oppdatert

Instant fotoalbum høres jo fantastisk ut! Et fotoalbum som er klar på et øyeblikk må jo være perfekt i jula. Da er det bare å ta bilder, og starte programmet. Et øyeblikk senere skal da fotoalbumet være klart, og du kan glede deg over fremvisningen med det samme.

Så enkelt er det nok ikke...

Mens vi spiste middag

Vi hadde naboene å besøk rett før jul, og de hadde med seg et par CDer med skanninger av gamle bilder fra lokalmiljøet. Dette var en utmerket anledning til å lage et fotoalbum for framvisning på TV tenkte vi, og satte i gang kopiering av filene til harddisken.

Det viste seg å være 62 bilder i TIFF-format på CDene, det største bildet var på over 56 MB, mens det minste var på 1,2 MB.

Vi hadde allerede installert Instant PhotoAlbum og sjekket litt, og det så jo svært enkelt og greit ut.

Derfor valgte vi et nytt prosjekt for DVD, la inn alle bildene og valgte en enkel meny med et eneste element. Vi valgte DVD fordi prosjektet ikke ville få plass på SVCD, i følge programmet.

Vi satt litt og kikket på framdriften, mens bildefilene ble klargjort, men etter å ha sett at indikatoren med det samme spratt opp til 10% gikk vi fra PCen og satte oss til middagsbordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer