TEST: Point Of View Mobii Tokyo PC

Pang for penga og et mediesenter som duger.

KJØKKENVENNLIG: Den hvite finishen er ikke hugget i stein, du kan forandre deksel etter behov. I hvitt er den uansett svært kjøkkenvennlig, hvis du av en eller annen grunn skulle ønske å ha PCen stående der. Foto: Øivind Idsø
KJØKKENVENNLIG: Den hvite finishen er ikke hugget i stein, du kan forandre deksel etter behov. I hvitt er den uansett svært kjøkkenvennlig, hvis du av en eller annen grunn skulle ønske å ha PCen stående der. Foto: Øivind Idsø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du behøver ikke begrave hodet ditt i sofaputa i skam hvis ikke du har hørt om Point Of View (POV), men det nederlandske firmaet har i ti år levert grafikkort til PC-markedet med relativt stor suksess.

Innholdsfortegnelse:Dette mangler denMen dette har denTakler det mesteFordel med ren installasjon?KonklusjonDenne mini-PCen er således et lite skritt til siden for det ti år gamle selskapet, og selv om det ikke er den kraftigste maskinen du kommer til å lese om i går, er det definitivt en av de billigste.

Dette mangler den

Vår konfigurasjon, med blant annet 2GB RAM og en relativt beskjeden harddisk på 320GB, koster bare 2390 kroner. Det er rett og slett imponerende, selv om du bør være klar over at prisen medfører at du må godta et par mangler.

Du får verken med tastatur eller mus, og du må også velge operativsystem på egenhånd. Det behøver ikke koste en krone, all den tid du fint kan installere en gratis en Linux-variant som for eksempel Ubuntu, og fortsatt få gjort de aller fleste tingene en mediesenter-PC bør kunne.

Har du i tillegg en mobiltelefon som støtter applikasjoner som kan styre PCer på egenhånd slipper du dessuten å anskaffe deg både tastatur og mus. Vi brukte vår iPhone sammen med et lite program kalt Air Mouse Pro, og fikk med den styrt alt fra nettleseren til Spotify og avspilling av video.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer