TEST: Qnap SS-439 nettverksdisk (NAS)

Enda en flott kandidat til de med i overkant store lagringsbehov.

IKKE NOE PUSLESPILL: Nettverksdisken SS-439 er enkel å installere, og tilbyr en rekke ulike backup-alternativ og lagringsmuligheter. NB! Puslespillet må kjøpes separat.
IKKE NOE PUSLESPILL: Nettverksdisken SS-439 er enkel å installere, og tilbyr en rekke ulike backup-alternativ og lagringsmuligheter. NB! Puslespillet må kjøpes separat. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er fristende å diskutere årsaken til at fenomenet med nettverksdisker har vokst seg stort og mektig de siste par åra. Har folk faktisk begynt å konvertere de gamle CDene og DVDene sine til digitalt filformat?

Eller har mengden med usett film og uhørt musikk som Pirate Bay og deres slektninger har lempet over på millioner av harddisker nå blitt så stor at det tyter ut nullere og enere som jo må lagres et eller annet sted?

Snasent med NAS

SS-439 fra Qnap føyer seg inn i rekken av nettverksdisker, såkalt NAS, med utvidet funksjonalitet som både kan bidra til å avlaste den interne harddisken i laptopen eller den stasjonære PCen (eller Macen). Den tilbyr dessuten en del tilleggstjenester som gjør det enklere å bruke både filmene, bildene og musikken du måtte ha liggende.

Den er dessuten et utmerket hjelpemiddel til sikkerhetskopiering, og med plass til hele fire harddisker kan den også skilte med de aller fleste RAID-variantene. Hvis du tvinger oss til å liste opp alle alternativene vil svaret være "RAID 0/ 1/ 5/ 6/ 5, hot spare, single, JBOD, Online RAID Capacity Expansion, og Online RAID Level Migration".

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer