Test MacBook Air M2

TEST: Råbra!

MacBook Air fortsetter å være vår favoritt-bærbare.

MACBOOK AIR M2: Apple gjør det meste riktig med den nye MacBook Air-modellen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
MACBOOK AIR M2: Apple gjør det meste riktig med den nye MacBook Air-modellen. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Vi satt igjen med et skuldertrekk etter å ha testa nye MacBook Pro 13 tidligere i sommer. En lansering som vi beskrev som den kjedelige sorten, som med den samme gamle designen, få USB-C-porter og Touch Bar, var en skuffelse sammenliknet med fjorårets MacBook Pro 14.

Den siste måneden har vi hatt MacBook Air M2 på testbenken – oppfølgeren til det som kanskje har vært det beste PC-kjøpet siden 2020, noe som gav oss høye forhåpninger til nykommeren.

MacBook Air M2

Ny design, som er mer i stil med MacBook Pro 14, den er tynnere og lettere, nytt brikkesett er på plass, det samme er MagSafe-kontakt samt busslomme i skjermen.

Den nye modellen kommer også i nye farger, midnatt og stjerneskinn, i tillegg til de sedvanlige gråtonene stellargrå og sølvfinish.

Midnatt er blåsvart, avhengig av hvordan lyset treffer chassiset, mens stjerneskinn er lyst gull, eller sjampanjefarget om du vil. Dette er også fargen på testmodellen vi har fått inn, som for øvrig er utstyrt med 8 GB minne, 256 GB lagringsplass og en 8-kjerners grafikkprosessor (GPU).

Den pakka koster 15 990 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer