TEST: Rema 1000 PC

Neste gang du skal hamstre tørrfor til bikkja, og kanskje noen sekker ved på tilbud - kanskje du plukker opp en ny PC i samme slengen? De er muligens allerede på vei til en Rema-butikk nær deg.

TEST: Rema 1000 PC
Publisert
Sist oppdatert

Det sier mye både om våre handlevaner og om PCens plass i hverdagen, når den kan kjøpes samtidig med doruller, bananer og frokostblandinger. Avmystifiseringen av PCen har nå nådd et kritisk punkt, tilstrekkelig mange i målgruppen har både kunnskapsnivå og beslutningsevne, som gjør at de ikke trenger veiledning eller aktiv salgsinnsats fra butikkpersonalet for å ta med en PC til kassa og betale.

"Bare lave priser"

Slagordet til Rema 1000 kan tolkes på flere måter. Den ene er at kjeden er billigere enn andre på samme vare eller varetype. Den andre er at forretningene bare selger varer i et lavt prisnivå, slik at det er gode muligheter for impulskjøp. Når prisen på en elektrisk høvel er nede i noen få hundelapper, så er det lett for de mekkeglade å handle, selv om behovet ikke er skrikende. Dette vet vi alt om...

Men en PC koster jo flere tusen kroner, og modellen det er snakk om er ingen bunnmodell med komponenter som er i ferd med å gå ut på dato. Dessuten er den ikke påtagelig mye billigere enn konkurrentene, selv om den har et par løsninger som vi ikke har sett på kokurrentene i samme prisklasse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer