Test: Smart tastatur og mus fra Logitech

Kan mus og tastatur revolusjonere PC-bruken? Vi tester Logitechs MX5500 Revolution

Publisert
Sist oppdatert

Logitech har en lang tradisjon med tastaturer og mus som tilbyr mer fuksjonalitet enn standardutgavene. Spesielt etter at PCbruken ble mer omfattende og nye teknikker og bruksområder ble utbredt.

Slik de fleste bruker PC i dag er det like viktig med kontrollfunksjoner som ren tekstskriving. Det er dette Logitech har tatt tak i med sine avanserte tastaturer, og i enda større grad med kombinasjonen mus/tastatur som selges under navnet Desktop.

At tastatur og mus er trådløst er en selvfølge hos de avanserte utgavene. De mest avanserte utgavene har alltid brukt Bluetooth, siden dette gir best rekkevidde og størst fleksibilitet i plassering.

Den siste Desktop-løsningen heter i all enkelhet Cordless Desktop MX 5500 Revolution, og er spekket med smarte finesser.

Grunntanken er at oppgaver som vanligvis krever endel musbruk erstattes av smarte knapper og tastekombinasjoner lett tilgjengelig på tastaturet. I tillegg er også musa utstyrt med snarveier, slik at du får en stor ergonomisk gevinst ved å bruke disse.

Installasjon

Logitech har en felles programvare for sine mus og tastaturer som heter SetPoint. Denne tilpasser seg de produktene som er installert og gir deg valgmulighetene som er tilgjengelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer