TEST: Store bærbare til 10 000 kroner

"Beste PC-tilbud" og lesernes favoritter har vært på testbenken, og vi har kåret en vinner!

TEST: Store bærbare til 10 000 kroner
Publisert
Sist oppdatert

I årets siste sammenligning av bærbare til 10 000 endte vi opp med tre utvalgte maskiner på testbenken, to ble stemt inn av leserne, den tredje valgte vi selv ut, på bakgrunn av spesifikasjonene.

Den teoretiske sammenligningen involverte en rekke tilbud fra forskjellige leverandører. Du finner den her

Alle tre maskinene er av den store typen, med skjermstørrelser på henholdsvis 16, 17,3 og 18 tommer. Oppløsningen varierer, det er bare Toshiba som har full HD-oppløsning på 1920x1080, de andre har henholdvis 1366 x 768 og 1600 x 900 punkter.

Bærbar og bærbar

Maskinene har fasong som bærbare, og er bygget på samme komponentbasis som de typiske bærbare. Men størrelse og vekt gjør at mange vil kvie seg for å velge såpass stor maskin hvis den skal bæres ofte og lenge. Maskiner som passerer 17-tommers merket er mer å betrakte som erstatter for stasjonære PCer. De bæres stort sett mellom arbeidsrom og stua, til og fra hytta osv. Det er ikke maskiner man har med seg over alt.

Men størrelsen gjør at de tilbyr en god brukeropplevelse, med romslig tastatur, stor skjerm og pekeplate.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer