TEST: Super-tastatur fra Logitech

En tastaturkombinasjon - eller Media Desktop - som både er griselekker og har helt nye og smarte funksjoner, det er Logitechs diNovo. Det løste flere av våre problemer i en smekk.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet om diNovo tidligere, etter at vi så det på en pressevisning tidligere i høst. Det vi ble mest opptatt av ved første øyekast var designet, som er helt annerledes enn andre tastaturer. Du kan lese vårt førsteinntrykk i denne artikkelen.

De faste leserne av DinSide Data har muligens lest våre artikler om stuePC-prosjektet, hvor vi hadde problemer med rekkevidden på tradisjonelle trådløse mus og tastaturer, når det skulle betjenes fra sofaen. Vi nevnte at vi ville komme til å teste med en Bluetooth-basert mus/tastatur-kombinasjon, og et par dager etter dumpet det ned et testeksemplar av diNovo i redaksjonen. Da var det klart hva som sto på dagsorden, diNovo måtte testes der de andre tastaturene sviktet.

Installasjon

Førsteinntrykket var ikke helt overbevisende. Vi fulgte bruksanvisningen, koblet til Bluetooth-hub og satte batterier i både mus og tastaturer. Så slo vi på PCen. Både tastaturene og musen ble opppdaget, og basisfunksjonene var på plass. Men da vi skulle installere programvaren, fikk vi beskjed om at alle enhetene måtte kobles til før installasjonen. Så skulle vi trykke OK. Da vi trykket OK ble installasjonen avsluttet. Installasjonsprogrammet hadde tydeligvis ikke fått med seg at enhetene faktisk var tilkoblet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer