TEST: Trådløst gamer-headset

Lei av kabler? her er en smart løsning.

Publisert
Sist oppdatert

Lydbildet i FPS og andre action-spill er ikke laget for å roe ned nervene - tvert om. For de som ikke befinner seg i denne virtuelle verden, men i nærheten, blir lydbildet umiddelbart svært påtrengende - for å si det mildt.

Løsningen er enkel - den som spiller må sørge for at lyden begrenses til sitt eget hode, altså hodetelefoner.

Man trenger også en mikrofon, for å kunne kommunisere med andre på laget.

Siden kabler generelt er noe herk er det en fordel om både headset og mic er trådløse.

Løsningen fra Creative tilfredsstiller alle disse kravene med sitt HS-1200.

Oppsett og installasjon

I settet finner du to enheter. Den ene er selve headsettet med micbøyle festet til venstre øreklokke. Bøylen er festet til en roterende plate som også er en bryter. Dreier du bøylen opp slik at den peker i taket slår du av mikrofonen.

På den høyre øreklokken sitter av/på bryter, volum opp/ned knapper og en knapp for å hente inn eller legge på en samtale. På undersiden finner du også kontakten for lading.

Selve headsettet er behagelig i bruk, med myke polstringer og passe stram bøyle som har stort justeringsmonn. Det sitter utenpå øret, noen foretrekker at klokkene er større slik at omslutter øret. Det er en smaksak. Demping av støy utenfra fungerte også godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer