iMac M1

Test: Tynn og superkraftig

Apples M1-brikke fortsetter å imponere, men nye iMac er ikke helt perfekt.

IMAC M1: Vi lar oss begeistre av Apples nye alt-i-ett. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
IMAC M1: Vi lar oss begeistre av Apples nye alt-i-ett. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Under Apples Spring Loaded-arrangement tidligere i år, var det blant annet iMac som stjal overskriftene. Kanskje i tospann med iPad Pro M1.

AirTag var også blant de spennende nyhetene, men vi ble alt annet enn imponert da vi testet den og trillet terningkast 3.

Men hva gjør iMac M1 så spennende? Først og fremst den nye og mer moderne designen, sammen med de fargeglade modellene som skiller seg litt ut på skrivebordet. Innmaten er også interessant med den kraftige M1-brikka og en skjerm flere bare kan drømme om å få stående på sine kontorpulter.

Konfigurasjoner og oppgraderinger

Innstegsmodellen har åttekjerners prosessor og en grafikkprosessor (GPU) med syv kjerner og leveres med 256 GB SSD-lagring og 8 GB, samt to Thunderbolt-porter. Denne modellen koster 15 290 kroner.

Denne utgaven kan kun konfigureres i tre av syv farger: blå, grønn, rød og sølv.

Vår testmodell, som også kommer i fargene lilla, oransje og gul, er versjon med en åttekjerners GPU og to ekstra USB-kontakter, og har 512 GB lagringsplass og 16 GB minne. Da er prisen 22 490 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer