TEST: Uoriginalt blekk fra inky.no

Synes du blekk til skriveren er dyrt? Leverandøren inky.no tilbyr erstatningspatroner til under halv pris. Men hvordan blir kvaliteteten? Vi har testet.

TEST: Uoriginalt blekk fra inky.no
Publisert
Sist oppdatert

Det koster ikke lenger mange hundrelappene å gå til innkjøp av en kurant multifunksjonsskriver av god kvalitet. Tidligere i år gikk undertegnede til innkjøp av en trådløs variant, HP Photosmart C4580, som er trådløs, og dekker mine utskriftsbehov, både til tekst, webutskrifter og en fotoutskrift i ny og ne.

Felles for de fleste blekkskrivere, enten de er billige eller dyre, er at blekktankene går tomme, og ofte før du hadde tenkt. Og det er ikke alltid så lett å akseptere at et nytt sett blekkpatroner koster bortimot det samme som skriveren kostet i innkjøp.

Et raskt Google-søk på "blekkpatroner" beviser imidlertid at det er bra konkurranse på området. Det finnes nå en rekke billig-aktører som tilbyr deg uoriginale blekkpatroner, fra aktører som Agfa, Caishen, med flere, og de dekker de aller fleste skrivermodeller i markedet.

Les også: - Bedre enn laboratoriekvalitet

Har du erfaringer med uoriginalt blekk? Bruk debatten og del erfaringene med andre lesere. Husk å ta med type, til hvilken skriver, og hvor du kjøpte blekket

Under halv pris

Til vår skriver fant vi ut at blekkpatron-leverandøren Inky.no kunne tilby de aller rimeligste erstatningspatronene til vår skriver. For til sammen 358 kroner får du høykapasitetspatroner fra Caishen, som originalt for eksempelt koster 795 kroner hos Komplett.no. Det er godt under halve prisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.