TEST: VGA og lyd til HDMI

Noen ganger må det konverteres, kan en boks gjøre det helt enkelt?

TEST: VGA og lyd til HDMI
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid apparatene snakker samme språk. Når man selv verken forstår det ene eller det andre er det en ren ønskedrøm som går i oppfyllelse hvis man bare kan koble inn en automatisk tolk mellom partene.

Skal du koble noe til en TV i dag - vi snakker selvsagt om en flat en - er det HDMI som er det enkleste og mest praktiske. Da slipper du å tenke på oppløsning, og lyden følger også med. Men det er fremdeles situasjoner hvor signalkilden ikke har noe HDMI signal å by på. En bærbar med VGA og analog lyd ut er en typisk kandidat, en videomaskin med komponentutganger kan være en annen.

De fleste TV-er har innganger for VGA, men det kan være plundrete å komme til. Det samme gjelder komponentinnganger. Dessuten er det dette med innstillinger.

For å gjøre det enkelt har Sandberg lansert en boks som blant annet oversetter fra VGA og lydutgang til HDMI, og er så enkel i bruk at du er ferdig på sekunder.

Det er teorien, i henhold til Sandberg. Hvordan fungerer det i praksis?

Tilkobling

Selve boksen er akkurat så stor at det er grei plass til kontaktene som alle sitter på den ene langsiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer