TEST: WD TV Live mediespiller

Western Digital overbeviste med WD TV. Nå er oppfølgeren her, og det meste har blitt bedre.

OPPGRADERING: WD TV har fått sin oppgradering. Live-versjonen har, som navnet så vidt tilsier, fått blant annet nettverksforbindelse.
OPPGRADERING: WD TV har fått sin oppgradering. Live-versjonen har, som navnet så vidt tilsier, fått blant annet nettverksforbindelse. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle som har brukt en binders til å dirke opp kontorskuffen hjemme fordi nøkkelen er borte, vet at smått kan være veldig godt og veldig nyttig.

WD TV Live er slik: Beskjeden når det kommer til dimensjoner, alt annet enn beskjeden når det kommer til prestasjoner. Oppfølgeren til en av våre desiderte mediespillerfavoritter det siste året, WD TV, er altså her, og den gjør nesten alt riktig.

Boksen kan spille det aller meste du måtte ha liggende av digitale mediefiler, det være seg bilder, videoer, filmer og musikk.

Næmen, så uskyldig

De fysiske målene på WD TVs storebror er nøyaktig de samme som hos lillebror, og selv fjernkontrollene er identiske. Forskjellene finner du først og fremst på baksiden, og på innsiden, selv om mange, deriblant oss, mener gråfargen kler boksen enda bedre enn den pianolakkaktige finishen til WD TV.

For det første får du nå enda flere tilkoblingsmuligheter. HDMI-utgangen (v1.3) er fortsatt der, det samme er USB-porten og den optiske lydutgangen. Western Digital har derimot forminsket kompositt og lyd-utgangene i form av en 3.5mm-kontakt, og like godt lagt til en komponent-utgang (også det en 3.5mm-plugg).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer