Test: WD TV

Et mediesenter til TVen må ikke ta mye plass.

Test: WD TV
Publisert
Sist oppdatert

Jakten på et enkelt, rimelig og fleksibelt mediesenter til TVen har for min egen del pågått en god stund, og selv om det finnes en rekke løsninger der ute, har den endelige avgjørelsen foreløpig uteblitt.

Men det spørs om ikke WD TV fra Western Digital er løsningen jeg og mange andre har ventet på.

Tilkobling

Den svarte boksen er svært beskjeden i størrelse, både på egenhånd, og, ikke minst, i nærheten av en 40-tommers flatskjerm. På baksiden finner du kompositt-utganger (som det ikke finnes noen god grunn til å bruke), optisk lyd ut, og, viktigst av alt, HDMI-tilkobling.

Samme sted finner du også en USB-port, og ser du på toppen eller siden av WD TV (alt etter hvordan du plasserer boksen), vil du finne enda en USB-kobling.

WD TV har nemlig ingen intern lagringsplass. Meningen med USB-portene er med andre ord at du skal koble til alt fra harddisker til minnepinner, slik at den svarte boksen kan lese bilder, filmer og musikk fra disse.

Det høres veldig enkelt ut, og sannelig: Det er enkelt.

Formatering

WD TV aksepterer disker og USB-minne formatert i både Windows og Mac-format (vær dog oppmerksom på at du må bruke "Mac OS Extended", ikke "Mac OS Extended (journalført)" med sistnevnte), og så er det opp til deg å legge innholdet du vil se på TVen eller høre på gjennom stereoanlegget på disse lagringsenheten(e).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer