TEST: Winfast TV2000 Deluxe

Trenger du ikke noen spesielle finesser, men vil bare ha et TV-kort for å se TV på PC? Leadtek Winfast TV2000 Deluxe er et svært rimelig kort, og du får likevel med deg en god del ekstra finesser på kjøpet.

TEST: Winfast TV2000 Deluxe
Publisert
Sist oppdatert

Winfast TV2000 Deluxe er det tredje TV-kortet fra Leadtek som vi har testet i denne omgang, og det rimeligste og enkleste. Kortet og programvaren er en oppdatert utgave av den første løsningen vi testet fra denne leverandøren, som løser flere av de problemene vi hadde med den tidligere utgaven. Samtidig har det dukket opp noen andre mindre sjarmerende trekk.

Annen maskinvare

Dette kortet er konstruert rundt en annen hovedbrikke, men TV-tuneren er den samme som på de andre Leadtek-kortene. Dette innebærer i praksis at videokonverteren opererer med 8 bits i stedet for 10, og at det bare er mono lyd.

Selve Deluxe-kortet ligner svært på den første utgaven av TV2000 vi testet for et år siden, og er pussig nok en god del større enn Expert-modellen.

Tilkoblingene er bare eksterne, lydutgangen kobles til inngangen på lydkortet i PCen med en stereo minijack-kabel som følger med.

Skal du koble til ekstern video-kilde, f.eks. en VHS-maskin, så følger det også med en overgang til å plugge inn i kortet, med S-video og koaks i andre enden. Lyden fra den eksterne kilden må kobles til lydinngangen på kortet, som er en stereo minijack. Det følger ikke med kabel til dette, så en overgang fra to phono-plugger til stereo minijack må kjøpes separat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer