The Flip Ultra HD

Så genialt enkelt at selv far kan betjene det.

Lett å like, lite å ha med seg i lomma. The Flip Ultra HD filmer i 720p og har en hyggelig prislapp.
Lett å like, lite å ha med seg i lomma. The Flip Ultra HD filmer i 720p og har en hyggelig prislapp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som du ser på bildet over, er dette et videokamera av den aller enkleste sorten. The Flip Ultra HD er et kamera med få knapper og funksjoner, men som gjør akkurat den jobben det er satt til å gjøre; å filme med 720p HD-oppløsning.

Og prislappen? Drøye 2.000 kroner.

Det er mye som er briljant med dagens testprodukt. Det lille kamerahuset er bare så vidt litt større enn det kompaktkameraene er pr i dag, og det betyr at du får plass til det i innerlomma på jakka, eller i det minste rommet i sekken. Den forskjellen fra et vanlig videokamera kan bety at du faktisk har med deg videokameraet på tur, og det er tross alt det viktigste.

Forhåndstitt: Verdens minste systemkamera

Det følger med oppladbare batterier som gjør at kameraet kan lades via USB-porten, men Ultra HD kan også bruke vanlige AA-batterier som du får kjøpt hvor enn du befinner deg i verden. Skyver du på en bryter på siden av kameraet, spretter det ut en USB-kontakt som kan stikkes inn i en datamaskin eller USB-nettadapter for å lade de oppladbare batteriene.

Det skal sies at USB-kontakten er såpass kort at du ikke kan regne med å bruke USB-porten ved siden av når du har koblet til kameraet, med mindre du har en USB-forlenger for hånden. Ladetiden er rundt 6 timer i USB-porten (4 timer dersom du har et nettadapter med USB-uttak), og batteriet varer i rundt 2,5 timer med inn- og avspilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.