The Getaway: Er dette GTA III-dødaren?

Los Angeles (DinSide Data): Dette PS2-spillet visste vi nesten ingenting om på forhånd, men etter en time med utviklerne kan vi konkludere med at vi står foran årets mest kontroversielle spill.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis Laila Dåvøy trodde at Grand Theft Auto III ville gjøre barna våre til kriminelle, vil The Getaway mest sannsynlig gi henne spasmer. Men, akkurat som GTA III, har The Getaway aldri vært ment som et spill for barn, og dermed er denne diskusjonen over fra vår side. Men hva er det som er så heftig med spillet?

Ved første øyekast kan The Getaway virke som en direkte kopi av GTA III, ofte ned til ekstremt små detaljer. Vi ble overrasket hvor mange elementer i de to spillene som er nesten identiske, og det er nok en av grunnene til at vi venter mye diskusjon rundt Getaway. Sannheten er imidlertid at utviklerne i SoHo har jobbet med konseptet sitt i fire lange år, og at spillet er mye mer enn det kan se ut som.

The Getaway foregår i dagens London, og du styrer en tidligere gangster som blir tvunget tilbake til det kriminelle liv etter at hans lille sønn blir kidnappet av en lokal mafiaboss. Du vil både kjøre rundt i Londons gater og bevege deg til fots, og du kan kapre biler for å komme deg raskere frem (ja, akkurat som i GTA III). Til forskjell fra GTA kan du gå inn i bygninger, og du vil som regel møte massiv motstand fra diverse kriminelle personligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer