The Hulk

Den grønne sværingen med et mykt hjerte invaderer både kinosaler og spillmaskiner denne sommeren. Er Hulk-spillet nok et eksempel på produsentenes ønske om å tjene raske penger, eller er det for en gangs skyld en kvalitetstittel?

Publisert
Sist oppdatert

Den evige debatten fortsetter, om hvorvidt spill basert på filmer er noe bra. Neste offer er The Hulk, spillet basert på den kommende filmen, som igjen baserer seg på den klassiske Marvel-tegneserien. Historien i spillet foregår visstnok etter filmen, men vi kan ikke helt uttale oss om hvordan filmen og spillet henger sammen, da filmversjonen ikke er sluppet på kino enda.

Som de fleste sikkert vet heter Hulken egentlig Bruce Banner, og som resultat av gammastråling endrer han form hver gang han blir sint. I Hulk-formen er Bruce ekstremt sterk og utholdelig, for å ikke glemme grønn. I menneskeform er Bruce en intelligent og behersket forsker.

Spillets plott er ikke spesielt avansert eller originalt. En ond vitenskapsmann har makten til å skape Hulk-lignende monstre, og det er vår jobb å stoppe ham. Siden spillet ikke foregår samtidig med filmen, kan du trygt spille nå og se filmen senere uten å få opplevelsen ødelagt. Ganske smart idé.

Splittet personlighet

Du får muligheten til å styre både Bruce og Hulk i spillet. De fleste brettene er basert rundt Hulken, og handler for det meste om å knuse ting, mens Bruce Banners brett er snikebasert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer