The Outfit

SPILLTEST: Uansett hvor mye vi digger meningsløs action og svære eksplosjoner, klarer ikke The Outfit å engasjere oss nevneverdig. Hvorfor ikke?

Publisert
Sist oppdatert

Flere og flere spill tikker inn på Xbox 360, og kvaliteten er foreløpig meget varierende. Den ferske The Outfit forsøker å plassere seg selv som et useriøst, litt tullete alternativ til Call of Duty 2 eller Ghost Recon: Advanced Warfighter. Og ingrediensene er der: Fokus på masse action, enkle lagmekanikker, morsom flerspiller. Men dessverre sitter ikke denne kombinasjonen helt som den skal.

Spillet er et av etter hvert ganske så mange titler basert på andre verdenskrig, men The Outfit tar faktisk en litt annen vri på konflikten. I stedet for å gi oss en realistisk, dramatisk og brutal fremstilling av krigen, presenterer THQ en humoristisk fortelling om en gjeng knalltøffe, amerikanske soldater som jakter på noen nazislemminger gjennom halve Frankrike. Her er det fullt av klisjeer, overdrivelser, og realismen er et fremmedord. Fjorårets Mercenaries virker faktisk til å være en liten inspirasjon bak spillets tone, uten at vi sammenligner titlene for øvrig.

Du og gutta

The Outfit bentter seg av ukomplisert lagbasert funksjonalitet. Før hvert oppdrag velger du en av de tre soldatene (der alle har sine styrker og svakheter innen treffsikkerhet, helsenivå, hastighet og lignende), og får med deg en liten tropp du kan beordre rundt. Disse mulighetene er ikke spesielt avanserte, og vi benyttet oss strengt tatt ikke så mye av dem. De datastyrte hjelperne er egentlig bare der for å dekke for oss, og det er ikke akkurat noe stort tap å miste dem i strid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer