The Sims på vei til N-Gage

Nokia satser fremdeles på N-Gage, og offentliggjorde nylig hvilke titler som kommer til spillkonsollen fremover. Blant disse er også storselgeren The Sims.

Publisert
Sist oppdatert

N-Gage er en kraftig liten spillmaskin, men konsollen har hittil manglet gode, eksklusive titler. De fleste av spillene tilgjengelige til N-Gage har vært konverteringer av eldre utgivelser - og nøkkelen til enhver konsolls suksess er nettopp originale og kreative spill.

Nokia tar tak i dette, og har nylig annonsert flere nye, interessante titler. Blant disse er fire eksklusive spill utviklet av Nokia selv: Requiem of Hell, Ashen, Pathway to Glory og Operation Shadow.

Operation Shadow er et strategispill med støtte for opptil fire spillere, Ashen er et førsteperson skytespill med gotisk tematikk og en spesiell Ghost Vision-funksjon som lar deg oppdage usynlige fiender. Her er det også flerspillerstøtte.

Og endelig er det bekreftet at en N-Gage-utgave av bestselgeren The Sims er på vei til maskinen, selv om det foreløpig ikke foreligger noen flere detaljer om spillet. The Sims skal være tilgjengelig i butikkene i løpet av andre kvartal 2004.

Andre titler på vei til N-Gage vi ser frem til er Sega Rally, Virtua Cop, Tiger Woods og Tom Clancy's Ghost Recon: Jungle Storm. De fleste av disse skal være tilgjengelige i løpet av våren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer