The Sims (PS2)

Har du ikke hørt om The Sims? Nå får også konsollspillerne sjansen til å prøve verdens mestselgende spill, og konverteringen er faktisk meget solid.

Publisert
Sist oppdatert

The Sims er en historie uten like – det meget nyskapende spillet er den mestselgende PC-tittelen noensinne, og er blitt en formidabel melkeku for utgiveren Electronic Arts. De mange tilleggspakkene som har kommet etter at spillet ble lansert i 2000 beviser det. The Sims er store penger, og det var selvsagt bare et spørsmål om tid før spillet tok steget inn i konsollverden. I første omgang gjøres The Sims tilgjengelig for 50 millioner PlayStation 2-brukere, og senere kommer også XBox- og GameCube-utgavene.

Få deg et nytt liv

Hvis du er en av de ytterst få som ikke kjenner til The Sims – spillet handler om å skape og pleie et virtuelt menneske (eller en hel familie). Du må, via et lettfattelig grensesnitt, sørge for at dine Sims får tilfredstilt sine daglige behov, får seg en jobb, har gode forbindelser med venner og familie, og rett og slett ikke kjeder seg. Du kan for øvrig lese vår anmeldelse av det opprinnelige spillet her.

Vi var på forhånd litt skeptiske med hensyn til hvordan spillet ville klare overgangen til konsoll. Det viser seg likevel at det hele fungerer meget bra, og utviklerne har faktisk lagt til svært mange nye elementer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer