The Warriors

SPILLTEST: Hadde alle filmbaserte spill vært som dette, ville verden vært et bedre sted. Velkommen til New Yorks brutale underverdenen!

Publisert
Sist oppdatert

Vi skal ikke legge skjul på at det er lenge siden vi har sett The Warriors-filmen, og følgelig ikke husker spesielt mye av handlingen. Men vi har forstått det slik at spillet, som altså baserer seg på denne kultklassikeren fra 70-tallet, er en slags prequel, men også inkluderer mange av filmens klassiske scener.

Det er jo som regel det som skiller et godt filmbasert spill fra et dårlig ett – hvorvidt utviklerne tør å bevege seg utenfor kildematerialet og vise andre sider av filmens historie, og ikke bare nøyaktig gjenskape sekvenser fra den gitte filmen.

The Warriors er nå heller ikke et typisk filmbasert spill som blir raskt satt sammen for å rekke filmens slippdato, men et produkt av genuin kjærlighet for filmen. Og det synes.

Tro til kilden

Spillet er dynket i 70-talls stemning, både når det gjelder det visuelle og lydmessige. En vanvittig kul, stylisert intro ønsker oss velkommen, og vi får øyeblikkelig den rette følelsen.

Vi glemmer selvfølgelig ikke at det tross alt er Rockstar som står bak spillet (riktignok ikke samme teamet som lager GTA-spillene), og er det en ting Rockstar er vanvittig dyktige på er akkurat det å referere til popkultur, og hvilken film er en bedre kilde til slikt enn akkurat Warriors?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer