Theme Park Inc

SPILL: En god nyhet for alle aspirerende fornøyelsesparkdirektører. Bullfrog har nettopp kommet med en ny utgave av dette populære spillet.

Publisert

Theme Park ble opprinnelig skapt av den legendariske designeren Peter Molyneux, og gikk rett og slett ut på å bygge og drive en tivoli. Etter hvert dukket det opp flere Theme-spill, som tok for seg andre aspekter av livet, som for eksempel å drive et sykehus.

En oppfølger til Theme Park, nå kalt Theme Park World, dukket opp i slutten av 1999, og da med en helt ny 3D-motor. Nå har altså Theme Park Inc. ankommet, og dette nye spillet er faktisk en direkte oppfølger til Theme Park World fra et og et halvt år tilbake.

Et nytt spill?

Du kan raskt bli forvirret når du ser Theme Park Inc. i butikkhyllen. Spillet ligner nemlig svært mye på forgjengeren, i alt fra designet på coveret til skjermbildene. Vi tror at TPI var opprinnelig ment som en oppgradering til det forrige spillet, men etter hvert utviklet det seg til en frittstående tittel.Det er heller ikke mange forskjeller ”under panseret”. Grafikkmotoren er den samme.

Spillbarheten er heller ikke så veldig annerledes. Parken fungerer på akkurat samme måte som før, du bygger attraksjoner, butikker og fasiliteter, sørger for at det er rent og at alt fungerer, og passer på at prisnivået er passende. Veteraner fra det forrige spillet vil kjenne seg igjen umiddelbart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer