THUG2

Skate-entusiastene gleder seg sikkert over enda et Tony Hawk-spill, men er det noe å hente her for oss andre? Til tross for mange gode momenter, blir THUG2 en noe ujevn opplevelse.

THUG2
Publisert
Sist oppdatert

Tony Hawk-spillene har så å si skapt ekstremsportsjangeren, og i løpet av hele seks spill på like mange år også redefinert denne sjangeren flere ganger. Fjorårets spill, Tony Hawk Underground, endret konseptet nok en gang, og lot oss styre en ukjent skater som hadde ambisjoner om å bli verdenskjent. Vi kunne også for første gang gå av brettet, noe som fungerte middels.

Tony Hawk Underground 2 fortsetter den samme trenden. Denne gangen handler det om å reise til byer verden rundt og rett og slett lage så mye galskap som mulig. Og i hovedrollen har vi den gale Jackass-gjengen med Bam Margera i spissen.

Mer av det samme

Hovedhistorien er altså ikke spesielt annerledes. På hvert brett må du utføre en del oppgaver, og du får total fire skatere å løse de med. Deg selv, en profesjonell partner og to skjulte personer du må finne på hvert brett. Hver av de fire har sitt eget sett med oppgaver. Du kan ta deg god tid til å løse disse, og det er ingen bestemt rekkefølge du må gå etter.

Det er selvsagt en del nye triks på lager, blant annet sticker slap, som lar deg hoppe opp i luften og klistre et klistremerke på en overflate. Du kan også spraye dine signaturer på veggene. Mange av de nye triksene blir veldig kreativt utnyttet for å nå områder på brettene som ikke ville vært tilgjengelige ellers.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer