ThumbsPlus 4.02

ThumbsPlus har vært et populært shareware-program gjennom flere år, og er ideelt for alle som arbeider med store mengder multimedia.

Publisert

Versjon 4 av ThumbsPlus støtter enda flere filformater enn tidligere versjoner, og filmer og GIF-animasjoner vises nå uten problemer. I tillegg har ThumbsPlus god støtte for de vanligste lydformatene for PC.

Gode standardfunksjoner

ThumbsPlus er rask til å søke etter grafikk, film og lydfiler og lage miniatyrer av dem. Denne funksjonen kan utføres enten for enkeltmapper eller som én operasjon for hele harddisken din. ThumbsPlus markerer etterpå tydelig hvilke mapper som inneholder bilder, lyder og film.

Lysbildefremviseren i ThumbsPlus er enkel å tilpasse og dessuten fleksibel når den brukes. Den kan kjøres automatisk eller styres manuelt, og du har full kontroll over hvordan bildene skal gjengis og i hvilken rekkefølge de skal vises.

Nyttige ekstrafunksjoner

På samme måte som i Windows Utforsker, er det svært enkelt å klikke på en miniatyr i ThumbsPlus for å sende et bilde til et bildebehandlingsprogram, slik som f.eks. Paint Shop Pro eller Adobe Photo Shop.

Men ThumbsPlus har også en egen, innebygd funksjon for å behandle bilder med alt fra fargejusteringer til rotering og klipping av bilder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.