Ti nyttige Twitter-tjenester

Få mer ut av Twitter ved å koble kontoen din mot tredjeparter.

Det finnes mange nettjenester som kan brukes mot Twitter. (Foto: "Webtreats 53 Twitter Icons Promo Pack" av Webtreats, CC-BY. Remix av Pål Joakim Olsen)
Det finnes mange nettjenester som kan brukes mot Twitter. (Foto: "Webtreats 53 Twitter Icons Promo Pack" av Webtreats, CC-BY. Remix av Pål Joakim Olsen) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I følge det norske nettstedet Tvitre.no har rundt 140.000 nordmenn en Twitter-konto, og de har i snitt sendt 165 Twitter-meldinger hver og følger 70 andre personer.

Men - Twitter er mer enn det som skjer på Twitter.com. Twitterkontoen din kan brukes til så mangt, og i denne artikkelen skal vi se på ti tilleggstjenester som gjør at du kan få enda mer ut av Twitter.

Nysgjerrig på Twitter? Her er noen artikler som får deg i gang:

Guide: Twitter - nettets nye superhitGuide: Velg riktig Twitter-klientKommentar: Kundeservice 2.0Kommentar: Derfor er Twitter viktig

Så til dagens meny:

Twittertim.es

Når du etter hvert følger mange brukere, går det med stadig mer tid til å holde seg oppdatert på hva de andre deler av lenker. Det finnes flere spesialiserte tjenester hvis formål er å samle disse for deg, slik at du kjapt kan få et overblikk over hva de du følger deler for tiden.

En av de mer populære er Twittertim.es, der du ikke trenger å gjøre mer enn å autorisere applikasjonen (gjøres via en såkalt OAuth-protokoll, som i praksis betyr at du ikke gir passordet ditt til tredjeparten), og deretter får du en personlig "avis" med artikler rundtom på nettet som flere av de du følger har postet på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer