Ti vittige ting til Twitter

For deg som fortsatt trenger argumenter - her er ti.

Foto: ~rikulu, creative commons
Foto: ~rikulu, creative commons Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har lagt vår elsk på Twitter og bruker det nesten like flittig som e-post, til tross for at vi fortsatt gjerne skulle ha sett at flere nordmenn bruker tjenesten.

På DinSide finner du flere Twitter-artikler, blant annet to grundige guider - en for deg som vil komme i gang og en for deg som vil bruke det mer avansert.

Hvis du trenger flere argumenter for å begynne å bruke tjenesten, eller bare vil vite om flere kule ting du kan bruke Twitter til, er det bare å lese videre.

Men først - en liten film som viser hva Twitter egentlig dreier seg om:

10. Venn eller idol?

Litt av konseptet med Twitter er at folk gjerne følger hverandre. Hvis du følger meg, følger jeg deg - i hvert fall inntil du viser deg å være slitsom, uinteressant eller ufin. Men - er du sikker på at alle du følger også følger deg? På friendorfollow.com kan du se hvem av dine venner som også følger deg og hvem som ikke gjør det.

En lignende tjeneste er Qwitter, som sender deg en e-post dersom en av dine followers slutter å følge deg, og hva du skrev rett før dette skjedde.

9. Spore en pakke

For deg som gjerne handler litt på nettet (og ikke bare fra norske nettbutikker), har du sikkert opplevd at pakken sendes med UPS, FedEx, DHL eller lignende. Ved å følge @trackthis kan du bli oppdatert hver gang pakken får ny status.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer