Tid for helgemoro!

Mye knask i Halloween-helgemoro!

Flickr har laget en pandastisk løsning for deg som vil se fine bilder. Foto: Flickr.com
Flickr har laget en pandastisk løsning for deg som vil se fine bilder. Foto: Flickr.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Utrolig nok kom det en helg til, og med den kommer Helgemoro - DinSide Datas faste spalte som underholder deg i helgen.

Noen lørdager hender det at undertegnede er litt redusert, noe som kan medføre at store deler av dagen blir tilbrakt foran skjermen for å utforske Internett. Her er noen nettsider som passer fint til slike lørdager.

Nerde-nostalgi

Alt var mye bedre før i tiden. Ok, kanskje ikke ALT, men de lagde da noen gode serier. Slik som Star Trek, MacGyver og The Young and the Restless. Disse har CBS lagt ut på Youtube, men de er egentlig ikke tilgjengelige for nordmenn.

Men med litt triksing og fiksing, som vi skrev om i denne Hulu-artikkelen, er ikke det noe problem.

Panda som spyr Flickr-bilder

Ja, du leste riktig. Noen har tatt seg bryet med å lage en panda, og ikke nok med det: de beste Flickr-bildene kommer ut av munnen dens på en regnbue. Ofte er det slik at et bilde sier mer enn tusen ord - Men en Panda med hele Flickr-arkivet til disposisjon sier ... vel, flere.

Flickr har laget en pandastisk løsning for deg som vil se fine bilder. Foto: Flickr.com
Flickr har laget en pandastisk løsning for deg som vil se fine bilder. Foto: Flickr.com Vis mer


«Det bli' itj fart uten bart!»

Overskriften er så sann som det går an å få det. Disse herrene, i asylum.coms kåring av de 13 beste bartene, har definitivt skjønt poenget.

Musikk

Tidligere denne uken skrev vi om Spotify - og vi er fortsatt hodestups forelsket i dette programmet. Man betaler 99 kroner i måneden for tilgang til hele musikk-katalogen til EMI, Universal, Sony BMG, Warner Music og flere andre - noe som er mye musikk. Det er også mulig å betale 9 kroner for et døgn - genialt når du skal ha fest.

Fikk du ikke med deg en beta-invitasjon bør du kikke innom DinSide Data litt senere på dagen. Da deler vi nemlig ut de siste vi har igjen.

Ukens spill

Som du kanskje merket på alle ungene som rant på døren din i går for å få snop, var det Halloween. En super unnskyldning for å anbefale et Zombie-spill, mener vi.

I The Last Stand 2 (oppfølgeren til ) må du overleve flere bølger med Zombie-angrep. På dagtid kan du disponere ressurser for å lete etter våpen, reparere barrikaden din eller finne andre overlevende (som gir deg mer ressurser og ildstøtte).

Tid for helgemoro!Målet er å komme seg til en sikker sone, men det er en farlig vei.

Det var alt vi hadde i denne ukens Helgemoro. Er du hungrig på mer underholdning er en episode av KLiKK absolutt å anbefale.

DinSide Data ønsker deg en heidundrandes god helg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer