Tidenes tynneste Ixus

9 nye kompaktkamera fra Canon

Ixus 100 IS er kun 18mm tykt.
Ixus 100 IS er kun 18mm tykt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg PMA-messe i Las Vegas, og i dag var det Canons tur til å annonsere sine nye modeller.

Og tradisjonen tro - her er det ikke småtteri som lanseres. 35 nye produkter ble avduket i dag, derav 9 nye kompaktkamera, og DinSide var til stede på pressekonferansen for å tafse litt på de nye kameraene.

Vi ble fascinert av den nye Ixus-modellen 100 IS, som er den tynneste Ixus-modellen til nå, men som likefullt kan filme i HD-oppløsning (720p) og vise filmene direkte på TV via en HDMI-utgang. Kameraet er 18mm tykt, har fått Canons nye Digic IV-prosessor og blir tilgjengelig i fire farger; sølv, rosa, lysblå og champagne (toppbildet). En av nyhetene med den nye prosessoren er også det Canon har valgt å kalle smart auto, som automatisk velger riktig motivprogram. Oppløsningen er 12 megapiksler.

Avbildet ved siden av den nye 990 IS-modellen ser forskjellen i tykkelse slik ut:

Ixus 100 IS erstatter Ixus 85 IS og vil være å finne i butikkhyllene i løpet av den nærmeste måneden og vil koste 2700 veiledende.

>> Les også: Nytt speilrefleks - hva nå?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer