Tidsfordriv med stil

Se peanøtter som ligner på ender og det som verre er...

Publisert
Sist oppdatert

Endelig er den her! Helgen, din oase i ørkenen som heter jobb eller skole.

Og hvorfor ikke tilbringe den limt fast til skjermen, surfende på internett?

Men før du beveger deg ut på den store verdensveven, må du lære deg litt skikk og bruk - Du må slutte å si "lol" når du faktisk ikke ler høyt.

Nettavisen The Register tar deg med tilbake i tid, og sammenligner splitter nye Macbook Air med dinosauren Commodore SX-64.

(Foto: cryingwhileeating.com)  Bernhard har sendt inn video av seg selv mens han spiser en yoghurt og gråter, fordi Macbooken hans er sendt inn til reperasjon.
(Foto: cryingwhileeating.com) Bernhard har sendt inn video av seg selv mens han spiser en yoghurt og gråter, fordi Macbooken hans er sendt inn til reperasjon. Vis merDa jeg kikket min kollega Pål Joakim over skulderen her om dagen, oppdaget jeg at han så på en video av folk som spiste mens de gråt. Det finnes tydeligvis et marked for slikt, interesserte kan besøke nettstedet Crying While Eating.

Og mens vi først er inne på sære nettsteder - Har du en potet eller peanøtt som ligner på en badeand? Det finnes et marked for slikt, også.

Husker du tilbake til skoleårene, da du skrev stil så blekket sprutet? Litteraturen som hadde sitt opphav i norsk- eller engelsk-stiler var som oftest av ymse kvalitet. Her er en liste over de verste metaforene i stiler fra videregående.

Her finner du godbiter som "The little boat gently drifted across the pond exactly the way a bowling ball wouldn't."

Allerede nå har du kanskje vært innom alle lenkene over, og sitter frustrert igjen fordi vi lovte deg moro hele helga. Frykt ikke, kjære leser! Flash Element TD er nå tilbake i versjon 2.

Tidsfordriv med stil


Et flott spill i Tower Defense-sjangeren. Du må bygge tårn for å hindre at bølger med kryp kommer til enden av banen og tilbake igjen for å stjele elementene dine (de fargede prikkene som lar deg bygge tårn). Nytt i versjon to er muligheten for å satse dobbelt eller firedobbelt, mot at krypene får ekstra liv og fart, tokens som lar deg kjøpe elementer og satse ekstra og to baner å velge mellom. Nå kan fiendene også bli usynlige!

Skulle du finne på å bli så god i dette at du går lei før helgen er omme, har vi et siste kort opp i ermet:

Årets andre KLiKK, en video-podcast fra DinSide Data, Dingz og ITavisen, er lagt ut.

Og med det ønsker vi i DinSide Data deg en heidundrandes helg!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer