Cyberpunk 2077

Tilbake på PlayStation

Men ikke uten en advarsel.

CYBERPUNK 2077: Etter et halvt år på utsiden er «Cyberpunk 2077» tilbake i PlayStation Store. Foto: Jaap Arriens/NurPhoto/Shutterstock/NTB
CYBERPUNK 2077: Etter et halvt år på utsiden er «Cyberpunk 2077» tilbake i PlayStation Store. Foto: Jaap Arriens/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Etter en rekke feil og utfordringer, ble storspillet «Cyberpunk 2077» fjernet fra PlayStation Store kort tid etter lanseringen i desember.

Nå, over seks måneder etter at spillet ble tatt ned fra PlayStations digitale spillbutikk, er det tilbake igjen. Det bekrefter «Cyberpunk 2077»-utvikleren CD Projekt Red på Twitter.

Dog er ikke republiseringen uten utfordringer. PlayStation 4-spillere advares mot at spillet ikke er stabilt på plattformen og brukere anbefales ikke å kjøpe det hvis det skal spilles på PS4.

– VIKTIG MERKNAD: Brukere fortsetter å oppleve problemer med ytelsen til dette spillet. Det anbefales ikke å kjøpe dette til bruk på PS4-systemer. Spill spillet på PS4 Pro- og PS5-systemer for å få den beste Cyberpunk-opplevelsen på PlayStation, står det i spillbeskrivelsen i PlayStation Store.

Flere problemer

«Cyberpunk 2077» var et av fjorårets mest etterlengtede spill da det ble lansert på tampen av fjoråret, men utviklingen og slippet har ikke vært uten problemer. Under spillmessen E3 i 2019 kunne selveste Keanu Reeves, som også innehar en rolle i spillet, avsløre at lanseringsdatoen var 16. april 2020, men datoen ble senere forskjøvet flere ganger før den landet på 10. desember 2020.

Etter at spillet ble tilgjengelig har mange kjøpere klaget over hvor ustabilt spillet er og hvor dårlig grafikken er, og spesielt på PlayStation 4 og Xbox One har spillerne vært misfornøyde.

Utvikleren CD Projekt Red har sluppet en rekke oppdateringer for å rette opp feil i spillet og forbedre stabiliteten, og senest forrige uke rullet de ut en storoppdatering, patch 1.23.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer