Tilbehør

Publisert
Sist oppdatert

Tastatur og høyttalere

Maskinene fra Elkjøp og Komplett ble levert med tastaturer som har ekstra knapper for direkte styring av tilleggsfunksjoner. MPX-PCen kom med en enkel trådløs tastatur/mus-løsning fra Labtec, mens PSData leverte standard kablet tastatur og mus.

Høyttalerne som følger med alle disse Pcen tilhører den absolutte lettvektsklasen; det er lyd, men det er også alt. Det er ikke noe poeng i å diskutere kvaliteten på denne type høyttalere.

Skjermer

Alle skjermene som ble levert med PCene var 17-tommers LCD-skjermer. Av disse var skjermen fra Elkjøp den klart mest lyssterke, med 370 CD/m2.

Forøvrig var skjermene typiske for de rimelige 17-tommerne, med en kurant bildekvalitet og behagelige bruksegenskaper.

De fungere utmerket til nesten all slags bruk, har et rolig og skarpt bilde og minimalt med utstråling og varme, sammenlignet med bilderørskjermer.

De fungerer også helt fint til video, til en del spill er de ikke fullt så egnet. Dette skyldes at detaljene i mørke områder er vanskelige å skille, og i de spillene som foregår i denne type omgivelser blir det vanskeligere å orientere seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer