Tilleggsprogrammer i HotDog Pro 5

Publisert

Tilleggskomponentene til HotDog er nyttige, men de må hentes over nettet (til sammen 10 MB), og flere av dem må du betale for. Gratisprogrammene er nedskalerte versjoner av mBed Interactor Lite, PaintShop Pro 4.14 og LinkBot.

mBed Interactor

Dette er et program for å lage dynamisk HTML (4.0+ versjoner av Netscape og Microsoft Internet Explorer), som kan integreres med HTML-dokumentet. Programmet startes opp inne i HotDog, og skriver direkte tilbake til dokumentet som du arbeider med. mBed gjør ingen forsøk på å lage HTML-kode som fungerer for eldre nettlesere.

Linkbot

Linkbot er et program som går gjennom filene eller settet av filer som du velger, og sjekker om lenkene som er anført her, er gyldige. Programmet fremsto som enkelt å bruke, og solid.

PaintShop Pro 4.14

Så sant du ikke skal arbeide med layers, er 4-utgaven av PaintShop Pro et mer nøyaktig program enn versjon 5. Selv om det definitivt ikke er i nærheten av mulighetene som tilbys i Corel PhotoPaint og Aldus PhotoShop, er PaintShop Pro effektivt for produksjon av middels avansert webgrafikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer