Tinder tar grep

Innfører nye tiltak for å gjøre datingstedet et tryggere sted å være.

POPULÆR: Tinder er verdens mest populære datingapp. Med suksessen følger også en rekke problemer. Foto: Patrick Sison/AP Photo
POPULÆR: Tinder er verdens mest populære datingapp. Med suksessen følger også en rekke problemer. Foto: Patrick Sison/AP Photo Vis mer
Publisert

Tinder har den siste tida rullet ut flere oppdateringer for å gjøre datingstedet et tryggere sted å være. Nå er retningslinjene oppdatert med enda flere tiltak.

Slutt på brukernavn i bio-en

Den kanskje største nyheten er at appen nå begynner å ta vekk brukernavn fra sosiale medier i offentlige profiler.

Ifølge svenske Feber betyr det at personer som ønsker å få seg ekstra følgere på Instagram ikke vil kunne bruke Tinder til dette lenger.

- Tinder er ikke et sted for å markedsføre bedrifter for å tjene penger. Medlemmer bør ikke annonsere, markedsføre eller dele sosiale brukernavn eller lenker for å få følgere, selge ting, samle inn midler eller drive kampanjer. For å bekjempe dette vil Tinder fjerne sosiale brukernavn fra offentlige bioer, skriver selskapet i en pressemelding.

Det vil fortsatt være mulig å dele eksempelvis Instagram-profilen sin med folk man matcher med på Tinder, selv om du ikke kan lenke til den i bio-en din.

- Ikke del private samtaler

I de nye retningslinjene fraråder Tinder også brukere fra å dele sine private samtaler på andre plattformer uten at de har fått tillatelse fra motparten til å gjøre dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.