Tips 2:Oppgrader skjermdriveren din

En god del av ytelsen til skjermkortet ditt kommer fra en god driver. Skjermkort-produsentene utvikler stadig nye drivere for produktene sine. Ved å benytte siste skjermdriver får du både bedre stabilitet og hastighet.

Publisert

Den enkleste måten for å finne siste versjon av skjermdriveren, er å besøke produsenten av skjermkortet eller grafikk-prosessoren på Internett. Noen skjermdrivere har et eget "setup"- program som legger inn drivere, men de fleste gjør det på Windows 95-måten:

Steg 1:Høyreklikk på bakgrunnen og velg Egenskaper. Så får du opp bildet for skjerminnstillinger. Velg skillearket for innstillinger og trykk på "Endre skjermdriver" (hvis du har OSR1) eller "Avanserte innstillinger" (hvis du har OSR2)Steg 2:Dette gjelder bare for brukere av OSR2-versjonen av Windows 95. I dette bildet trykker du på "Endre".Steg 3:Her får du opp et bilde hvor du kan velge mellom Windows 95 sine innebygde drivere. Siden du har en helt ny driver, velger du "Har diskett".Steg 4:Så spesifiserer du katalogen eller disketten med de utpakkede skjermdriverne. Deretter følger du anvisningene til skjermkort-produsenten.

Windows 98

Bytte av skjermdriver er nesten identisk for Windows 98. Fremgangsmåten og bildene er nesten like. Noen bilder har litt flere skilleark, men det påvirker ikke beskrivelsen over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer