Tips:Gratis Windows 98 kurs

Hvis du synes nyhetene i Windows 98 høres spennede ut, kan du laste ned et gratis interaktivt kursprogram til harddisken din. Ved hjelp av enkle plansjer med tekst, bilder og demonstrasjoner kan du få full oversikt.

Ved hjelp av enkle plansjer og skjermdumper viser programmet alle nyhetene i Windows 98.
Ved hjelp av enkle plansjer og skjermdumper viser programmet alle nyhetene i Windows 98. Vis mer
Publisert

Kurset er utviklet av CBT Systems Inc., og kan lastes ned helt gratis. Skjønt gratis er kanskje en overdrivelse siden installasjonsfilen er på 10 MB, og derfor krever en del minutter nedlastingstid.

Kurset er interaktivt og består av plansjer som forklarer temaet med enkel grafikk og tekst. Der det er nødvendig viser også programmet skjermdumper av aktuelle menyvalg o.l. Etter at et emne er gjennomgått, blir du stilt spørsmål for å kontrollere om du har fått med deg innholdet.

To utgaver

Når du skal laste ned, kan du velge mellom to utgaver: En for hjemmebrukere og en for kontorbrukere som av ulike grunner velger Windows 98 fremfor Windows NT 4.0.

Versjonen for hjemmebrukere kalles The Windows 98 Online Reviewers Guide for Personal Users. Dette programmet gir blant annet oversikt over: - Nyheter i grensesnittet - Maskinvare og administrasjonsverktøy - Demonstrasjon av utvidet støtte for Internett/Intranett - Nye underholdsningsfunksjoner

Kontrobrukervarianten The Windows 98 Online Reviewers Guide for Business Users dekker:- Introduksjon til Windows 98 og nye adm. verktøy- Oversikt over hvordan du skal oppgradere- Demonstrasjon av forbedringer i støtten for nettverk/Internett- Oversikt over ny maskinvarestøtte

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer