Tjen penger med Crossloop

... eller få proffhjelp til dine dataproblemer.

Med crossloop kan man hjelpe hverandre, både gratis og mot betaling.
Med crossloop kan man hjelpe hverandre, både gratis og mot betaling. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Daglig er det tusenvis som har ett eller annet problem med PC-en sin.

Det være seg et spill som ikke vil kjøre, et Excel-skjema som ikke vil virke som det skal, spionvare, treg maskin eller andre ting.

Crossloop er en nettjeneste som knytter sammen de som trenger hjelp og de som kan hjelpe. Dette foregår via fjernstyring på samme måte som LogMeIn, men der det er lagt et betalingssystem oppå. Imidlertid kan du også hjelpe til gratis, og Crossloop kan derfor brukes på samme måte som nevnte LogMeIn.

Velg prisen selv

Ved siden av å la sine brukere hjelpe venner og kjente, er hovedpoenget med Crossloop at ekspertene får betalt for å hjelpe de som trenger det.

Hvis du registrerer en ekspertprofil (gratis), kan du legge inn informasjon om deg selv og hva du kan bistå med, og du velger selv hvilke priser du vil ta for tjenestene dine. Betalingen skjer foreløpig via PayPal "ved siden av" tjenesten, men Crossloop planlegger en betalingsløsning der de på sikt også vil ta prosenter av inntjeningen.

Les mer om PayPal i denne artikkelen: Slik handler du på eBay.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer