Tjen penger med Crossloop

... eller få proffhjelp til dine dataproblemer.

Med crossloop kan man hjelpe hverandre, både gratis og mot betaling.
Med crossloop kan man hjelpe hverandre, både gratis og mot betaling. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Daglig er det tusenvis som har ett eller annet problem med PC-en sin.

Det være seg et spill som ikke vil kjøre, et Excel-skjema som ikke vil virke som det skal, spionvare, treg maskin eller andre ting.

Crossloop er en nettjeneste som knytter sammen de som trenger hjelp og de som kan hjelpe. Dette foregår via fjernstyring på samme måte som LogMeIn, men der det er lagt et betalingssystem oppå. Imidlertid kan du også hjelpe til gratis, og Crossloop kan derfor brukes på samme måte som nevnte LogMeIn.

Velg prisen selv

Ved siden av å la sine brukere hjelpe venner og kjente, er hovedpoenget med Crossloop at ekspertene får betalt for å hjelpe de som trenger det.

Hvis du registrerer en ekspertprofil (gratis), kan du legge inn informasjon om deg selv og hva du kan bistå med, og du velger selv hvilke priser du vil ta for tjenestene dine. Betalingen skjer foreløpig via PayPal "ved siden av" tjenesten, men Crossloop planlegger en betalingsløsning der de på sikt også vil ta prosenter av inntjeningen.

Les mer om PayPal i denne artikkelen: Slik handler du på eBay.

I følgende eksempel, har vi søkt etter hvem som kan hjelpe oss med Excel:

Tjen penger med Crossloop


Og her er profilen til en av Crossloops 12.000 eksperter:

Tjen penger med Crossloop


Som du ser på bildet, kan du sette opp inntil 3 "pakker", samt en flytende timepris. Hver ekspert har også en karakterbok, og etter endt sesjon, kan den som ble hjulpet legge inn karakter og kommentar på hjelpen vedkommende fikk.

Crossloop kan også være verdt et besøk hvis du trenger hjelp. Ikke alt er like lett å løse ved å poste på fora på nettet (eller spørre vår Datadoktor), og er du villig til å bla opp, kan du få godt kvalifisert hjelp til å hjelpe deg med dine problemer.

Slik selger du feriebildene dine

Slik fungerer det

For å bruke Crossloop, må begge laste ned et gratisprogram. Det inneholder to valg - share a session (for deg som trenger hjelp) og access a session (for deg som skal hjelpe noen).

Tjen penger med Crossloop


Den som trenger hjelp oppretter en sesjon (under share-flippen) og får deretter tildelt en tolvsifret nøkkel. Denne må gis til den som skal hjelpe. Denne koden kan hjelperen så legge inn under sin access-flipp, og når vedkommende trykker connect får mottakeren beskjed om at en hjelper er i ferd med å logge på. Deretter kan hjelperen styre maskinen (mottakeren kan også styre), og det er også mulig å overføre filer mellom maskinene.

Dersom du vil hjelpe noen du kjenner, eller kjenner noen som kan hjelpe deg, kan dere altså bruke Crossloop helt gratis. I tillegg kan du betale en av ekspertene for å hjelpe deg, eller registrere deg som ekspert og hjelpe andre mot betaling.

Crossloop er foreløpig kun tilgjengelig for Windows, men Mac- og Linux-versjoner er under utvikling.

URL: http://www.crossloop.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer