Tjuvstart for neste generasjon trådløst

Belkin tjuvstarter med neste generasjon trådløst, med sin serie av Pre-N produkter. Her loves det store forbedringer!

Publisert
Sist oppdatert

For mange bruksområder er dagens trådløse nettverk ingen flaskehals. Men det er fremdeles mulig å videreutvikle enda kraftigere løsninger, og det som er mulig blir en eller annen gang til virkelighet.

Det er allerede definert en standard for neste generasjon trådløst 802.11n, som følger etter a, b og g og kommer en gang i 2005. Men Belkin vil altså ikke vente, og lanserer sin løsning allerede nå under navnet Pre-N.

Hva tilbys?

Belkins nye løsning tilbyr en rekke fordeler i forhold til 802.11g:4 ganger større dekning4 ganger hastighetenBedre beskyttelse mot interferens fra andre trådløse nettForbedret ytelse sammen med 802.11b/g, både klienter og aksesspunktFaller ikke ned til lavere hastigheter i blandede nettSømløs kompatibilitet med 802.11b/g

Hvordan får de det til?

Nøkkelen til disse forbedringene ligger i en antenneteknikken, som kalles True MIMO, som står for "Multiple Input Multiple Output". Her brukes flere antenner, og hver antenne jobber i tillegg med flere signaler på samme frekvens.

Brikkene i utstyret fra Belkin kommer fra Airgo Networks, som har utviklet teknologien True MIMO.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.