To nye Coolpix'er fra Nikon

Coolpix 2200 og Coolpix 3200 er Nikons to nye digitalkameraer i økonomiklassen, men begge har funksjoner som burde tilfredsstille flere enn bare nybegynnerne.

Publisert
Sist oppdatert

Coolpix 2100 og 3100 ble begge pene suksesser for Nikon. Oppfølgerne bygger på samme lest, og har fortsatt bildebrikker på 2 og 3,2 megapiksler. Coolpix 2200, som har lavest oppløsning, egner seg best for deg som først og fremst skriver ut/fremkaller bilder i 10 x 15 cm eller ønsker å ta bilder til skjermbruk, mens Coolpix 3200 også egner seg for større formater. Coolpix 3200 kan ta opp video med lyd, mens 2200 sine opptak er uten lyd. For øvrig ser det ut til at kameraene er identiske.

Enkelhet

Utviklerne hos Nikon har lagt vekt på brukervennlighet da de konstruerte kameraene, blant annet ved å lage 15 faste motivrelaterte innstillinger (scenes) som enkelt kan velges før du skal fotografere. Du kan også velge helautomatikk og til en viss grad gjøre manuelle tilpasninger. En alarm gir beskjed dersom et bilde ble uskarpt, slik at man har muligheten til å gjøre et nytt forsøk

Kameraene har internt lagringsminne på 14,5 MB, og kan også utstyres med et SD-minnekort. Kameraet leveres med oppladbare batterier, men kan også bruke vanlige alkaliske batterier i AA-størrelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer